Gamla Uppsalagatan

Uppsala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gamla Uppsalagatan, Uppsala
Hyrdes ut: 2023-02-07
HyraHyra:

9172 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

51 m2

VåningsplanVåningsplan:

3

Hyresvärdens beskrivning

Hyresbostäderna passar dig som vill bo bekvämt i välplanerade lägenheter med hög standard. Lägenheterna har genomgående parkettgolv och klinker i en del av hallen. Badrummen är helkaklade med handdukstork och komfortvärme. De flesta lägenheter har bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin. Det finns även gemensamma tvättstugor i källaren. Köken har bland annat induktionshäll, inbyggnadsugn och integrerad diskmaskin för ett enhetligt intryck. Takhöjden är 2,5 meter, vilket är något högre än standard för att skapa ännu mer ljus och rymd. Nästan alla lägenheter får sin egen balkong eller uteplats.

Husen är av småskalig karaktär med varierande våningshöjder samt luftiga balkonger och uteplatser. De gröna innergårdarna bjuder in till gemenskap, fest och avkoppling. Bostäderna är ljusa och välplanerade med fina materialval.

I området Nyby, en växande stadsdel i den norra delen av Uppsala, nära Uppsala högar och Linnéstigar. Samtidigt har du tillgång till butiker, restauranger och all tänkbar service i Gränbystaden – bara en kort cykeltur bort. I stadsdelen Nyby skapas nu en fin mix av 252 befintliga och nya moderna bostäder.

Bara tio minuter bort växer Gränbysta¬den fram. Det blir Uppsalas andra stadskärna med två huvuddelar. Handelscentrumet Norra Gränby¬staden ansluter till Nyby och erbjuder service, matbutiker samt restau¬ranger. Intill finns Gränby Centrum med ett ännu större urval av butiker, restauranger och caféer. Vill du in till stadskärnan är du framme på nolltid med bussen eller 15 minuter med cykeln. Jobbar du på annan ort och pendlar dagligen tar du dig enkelt från ditt garage till E4:an på mindre än tre minuter. Ska du ut i världen når du Arlanda på bara 20 minuter.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uppsala

Rapportera fel